打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 巨商今次既活動300小時神秘大獎歡迎集中討論

#3既同胞目光實在夠短淺
你要知道今次因咩原因而牽涉到環保

你指出平時大家打機唔環保,而今次無故地講環保
但平時打機係為左升級,打寶,
但今次呢?
今次活動比人話係唔環保主因有一個:
就係有唔少人為左拎獎品而專登開著部機「掛機」
出街掛機,訓覺又掛機,總之一閒置就掛機
這樣一來,比平時開住巨商既時間一定會長左
所以今次d人講環保,亦並無雙重標準之嫌
nakuz_459837 發表於 19-8-2010 00:00

貪心 能怪誰?
回復

人各有志
理人地做咩?
回復

重申一點。。。呢個活動唔係強逼性。。你係有玩同唔玩既權利
環保方面。。。我唔認為咁會哂更多電力。。有邊個話掛巨商。就唔可以睇下片。上樂古都得到
至於認為要環保既人。咁你就唔好玩了。沒人話開機一定要開巨商
回復

一黎巨商登入畫面都有話吾好玩太耐..
二黎又搞呢個咁既300小時地獄活動
   行動手法有點大胡扯..
回復

佢咁做根本都唔岩..又唔環保....哂咁多電..咁又要比多d電錢...

個ser都廢到爆..仲要搞單野出黎?.?  

睇下 ...
愛~隨風~ 發表於 19-8-2010 00:06

一隻手掌拍不響

上面講左d咩 自己參透下啦
回復

講咁多野都係唔環保  你講得通?.?

要咁多電腦開著過夜???     掛掛下太多人死左ser又點?  又要掛過=] ? ...
愛~隨風~ 發表於 19-8-2010 00:13

咁你又講得通呢個活動唔環保咩? 一開始冇人囉著支槍向著你個頭迫你掛300小時
而唔環保的人係因為貪心想要神秘大獎 咁你係唔係其中一個? 唔係咪得lo 你理得人地係唔係掛咁耐呀
你平時做其他更有環保的事仲好過係到理人玩巨商環唔環保la 你點理都阻止唔到佢地的唔環保 不如你自己做返d環保的事去補返仲好la (冇話一定叫你去補)
回復

其實除左環保,仲有咩理由反對今次活動?_?
回復

活動有問題... 一間公司出更活動..唔用腦....
回復

講真果句啦~
d玩家冇能力上到300↑就用環保既要求黎反今次既活動~
環保??問心果句~平時自己做過d咩對環保出 ...
炎之龍 發表於 19-8-2010 00:07

吃不到的葡萄是酸的
回復

活動有問題... 一間公司出更活動..唔用腦....
73457345 發表於 19-8-2010 00:20

冇人叫你參加活動 咁你覺得呢個活動冇腦 咁你記著唔好on多個40個小時=.=
咁就可以反映/突出呢個活動點解無腦 到時你先再post出黎la
回復