查看: 3564|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 討論樂古ac:中國仔 巨商ac:{[現手:笨__明]是否昆狗的辯論版

如題討論  方便各人起到傾 我保持中立
不過請大家出下聲 唔好剩投票
投票既睇完下面先投啦@_@

我用AC換點~一個叫笨__明 既人話搵到大房做保證~結果佢搵到個叫~亞神~既人擔保佢
我太笨~相信左佢地2個~先比AC~最後我咩都收唔到就連密碼都比佢地改埋
可能佢地覺得我係外國就奈佢地唔何~但係我有相~有MSN HISTORY SAVE~宜家只要等GAMANIA提供gash密碼更改時間記錄~就有齊晒證據
網絡犯罪係刑事罪行~你今次呃著我~就唔洗指意我會放過你地
我已經諗住唔玩~所以之前一早已經平賣左好多EQ~
所以你地唔洗諗住比番D野我就會放過你地~
因為我根本唔care果D物品~我只係想睇下係咪真係騙完人唔洗負責任

E個係笨__明既msn同facebook:  cancan5201314@hotmail.com         大家小心佢

宜家笨__明做埋D無聊野你地就妄下判斷~我好地地仲咩要搞衰自己個名
你地一D都無諗過佢係特登做ED野黎混淆視聽?

同埋我想講你地千奇唔好買神聖之光龍AC~因為我已經採取左某種法律行動~收左神聖之光龍AC後果自己負責
再澄清一次~我係唔會放過呃過我既人~

以下係笨__明同我MSN交談既對話~睇晒你地就知道點解我會中招~佢真係一個職業既騙子

唔該你地由頭到尾清清楚楚睇晒先好下判斷
如果你地仲係認為我特登搞衰自己個名~特登搞咁大場戲既話~我亦都無話可說~起初只係想提醒咁多位玩家~點知引起某D人既胡亂猜測~我只好將對話放出來~宜家我萬事俱備~只欠Gamania既data base record~我就可以親手入佢刑事~宜家只好賭佢係係屋企同無用假IP既情況下爆我AC~如果佢真係有用既話~我都只好認命~係我技不如人~笨__明, 呃人都唔該你睇下對象~只要未到最後一刻~我都會咬住你唔放!!!!!
至於~亞神~有冇收到野我唔知~但係我有佢擔保笨__明既證據
亦都有可能笨__明拿左我AC之後同佢講交易無完成到
所以佢都以為無交易到~但果個只係笨__明片面之詞~佢講咩都得~我AC都比人爆左~只可以上樂古開POST講番我AC比人爆
msn圖:
樂天小魚仔發表於 20-12-2009 03:34

結束時間: 12-4-2010 12:25

正方觀點 (31)

覺得樂古ac:中國仔  巨商ac:{{笨__明}[唔係]昆狗

反方觀點 (61)

覺得樂古ac:中國仔  巨商ac:{笨__明}[係]昆狗

辯手:0 ( 加入 )

辯手:9 ( 加入 )
    回復

中國仔一定係昆狗啦 就街都有人話佢架啦 樂古到大把證據起到
    回復

中國仔=雀明王爺?
    回復

中國仔=雀明王爺?
    尐豪 發表於 12-1-2010 13:20

唔係 中國仔game名叫笨__明
    回復

你開這個Post中立?
    玩嗎?根本就想替人平反。
    回復

樓主咁有趣?
    討論中國仔是否昆狗的辯論
    前後矛盾wo
    討論係心平氣和
    辯論係激昂小小bor
    回復

樓主咁有趣?
    討論中國仔是否昆狗的辯論版
    前後矛盾wo
    討論係心平氣和
    辯論係激昂小小bor
    [S]『風靈』 發表於 12-1-2010 13:28

方便下d版主睇姐-0-
    回復

你開這個Post中立?
    玩嗎?根本就想替人平反。
    剎月乂 發表於 12-1-2010 13:26

唔係既 6c開post可以比我地搵晒條笨__明d衰野出黎 等其他比中國仔昆過既人post圖就證明到啦 好似上次咁 唔係二房客引聖光之龍post圖 都唔知佢係昆狗啦
    回復

方便下d版主睇姐-0-
    6c03 發表於 12-1-2010 13:37

我只是想表達少許東西…
    玩家之間的糾紛,版主很歡迎會員透過論壇這個媒體發表、與人討論。
    但請各位尊重他人,留意自己言行有否令他人做成傷害。

而且,本人希望各位能夠冷靜下來分析事件。
    希望各位能夠以事論事,不要單憑三言兩言、人云亦云就決定自己立場。
    回復

我只是想表達少許東西…
    玩家之間的糾紛,版主很歡迎會員透過論壇這個媒體發表、與人討論。
    但請各位尊重他人,留意自己言行有否令他人做成傷害。

而且,本人希望各位能夠冷靜下來分析事件。
    希望各位能夠以事論 ...
    Rebellion.KLC 發表於 12-1-2010 13:51

明白 如有罵戰 請版主關帖
    回復