查看: 2820|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

*[商一]...黃龍鱗片價錢

關閉 [複製鏈接]
我個人覺得[商一]既黃龍鱗片既價錢實在太低喇 !? ...300M                                                                                                                                             黃龍鱗片話易打唔易打,話難打唔難打,係就係睇彩數 ...                                                                                                                                                  但係打果班唔洗賺錢嫁咩 !!!!!  咁話哂黃龍鱗片都低沉左300M咁耐 ... 我個人覺得真係要加價囉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

結束時間: 27-2-2009 15:08

正方觀點 (10)

應該由300M加到1000M

反方觀點 (6)

不應該加價

辯手:15 ( 加入 )

辯手:2 ( 加入 )

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
[H]98547 -5 此區只准開懸賞貼

查看全部評分

回復

1# `.aH豪-x!=] 大佬,你唔好只同賣方考慮啦,買方都好慘,而家樣樣都升哂價,人地唔使收其他野咩?
回復

300m 1片唔算過份..又唔係太過難出
講難出幻魂仲難
300m算合理價..而且黃龍/天草又唔係得黃片值錢..仲有其他野
回復

2# jordankwok23 就係樣樣升...黃龍鱗片就唔升咁呀 ?!
回復

3# 今晚打飛虎 出唔出係睇運嫁姐...300m都沉左咁耐...升下好合理姐!!! 我個人覺得...  咁如果你咁講五連咪差唔多...咁做咩會個價錢差咁多呀...件野咪又係咁打出黎!
回復

頭像被屏蔽
回復

你知唔知好難出嫁  你打半個中先出一個
你mp藥,,hp藥唔洗$
又唔係多人升申喎
升下價都好呀  你升申都要$$啦
回復

加價係好合理
但我唔同意加到1000M  太多了
500~600M 都OK
回復

6# timmyshing 多謝支持!
回復

7# qqq552 多謝支持!

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
[H]98547 -5 連貼

查看全部評分

回復