打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] GM對商二如果*愛&不死軍商團不公平對待

本團商二如果*愛商團 的各位覺得十分之氣憤    因為GM不公平對待我們 最後的比賽 我們先打 多了雙面蛇和軍曹  最後 官網明明寫了 所有Lag機或其他事情 一律不受理 又說不能重賽 那我們的團&不死的團為何不能重賽 笑納重賽沒有錯 但gm給他們重賽放少了怪的 比我們的商團和不死軍商團打的少了一批軍曹 這還公平嗎

結束時間: 3-12-2009 19:43 裁判: Henry

正方觀點 (199)

如果*愛商團
不死軍商團

反方觀點 (36)

GM派人士

回復

6# 海盗兔
本團的打怪次序是雙面蛇 海星神 軍曹 又是第一隊去打的 數量也多了 這公平嗎?
回復

GM公平對待 明明有錯 又唔應人 出錯當冇事 草草了事
回復

我地e家最唔服既就係 又話唔比重賽 為何笑納同緣盡得 唔比我地如果愛同不死重賽
回復

總之gm對我地d團唔公平 佢官寫明唔會比重賽 但點解又重得呢? 好難服眾喎
回復

玩左咁多年...無乜幾多年真係公平公正咁玩...

舊事唔講, 今次改版已經成日無啦啦黑畫面彈game(4核+8G Ram, 咪話我機廢), o向朵戰打怪當日入戰後, 有部份人中bug, 一入戰就死左隻主, 咁點打怪? 出返去再入都唔見左成 ...
hklcf 發表於 8-11-2009 18:03

大佬 4核機唔係文輸處理用咩-口-

個日我見到經常起水原整人斷線既外掛佬 大陸人黎 佢彈完你就會無啦啦黑晒畫面 一上反 有時會問你好玩嗎

此玩家名 nv%shen...
...為不同的數字 是同一名人來
那天都見笑納沒有人斷線 只有我們三個團的人斷 新電腦也斷 不可能吧
回復